Catalunya disputarà dues finals del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

Les Seleccions Catalanes cadet masculina i la infantil femenina disputaran demà les finals del Campionat d’Espanya amb les seleccions de la Comunitat Valenciana i la de Madrid, respectivament. El cadet femení jugarà amb les Canàries i lluitarà per aconseguir el bronze. Els infantils masculins, per la seva banda, han finalitzat la competició en setena posició.

Les primeres que saltaran a pista demà seran les noies del cadet femení que jugaran amb les Canàries, a les 9:3 hores, per defensar pujar al tercer calaix del podi. Avui, les de Miguel Fuente no han pogut superar a la selecció andalusa, amb qui han acabat perdent per 3-1 i les opcions de ser un dels equips finalistes del campionat. La selecció cadet femenina també va caure a semifinals l’any passat i també amb la selecció d’Andalusia. Demà, miraran de treure’s aquesta espina aconseguint el bronze de l’estatal.

A les 11:30 hores del matí es disputaran les grans finals del campionat. Per un costat, l’infantil femení, entrenat per Xavier Perales i David López, s’enfrontaran a la selecció madrilenya en busca de la medalla d’or. Ser un dels finalistes ha estat possible després de guanyar per 1-3 a la selecció valenciana aquesta tarda en un partit molt emocionant, on ha calgut lluitar fins a l’últim punt, sobretot en el primer i el tercer que s’han decidit per la mínima.

D’altra banda, la selecció cadet masculina disputarà la gran final amb la selecció valenciana, un rival a qui els catalans ja van guanyar a la fase de grups per 3-0. Els d’Alberto Toribio i Sònia fandos han aconseguit la classificació per la final després d’un partit que ha anat de menys a més amb la selecció balear. Els cadets masculins de Catalunya han perdut el primer set per la mínima, però han sabut remuntar i marcar ells el ritme del partit tancant el partit amb un 1-3. L’any passat, els de Toribio van acabar en quarta posició al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques i enguany ja s’han assegurat com a mínim una plata.

Ja es pot dir que Catalunya ha millorat els resultats de l’any passat quan va acabar en tercera posició amb la selecció infantil femenina, en quarta posició amb les dues seleccions cadets i en vuitena amb la infantil masculina. De moment, amb les dues finals que disputarà demà ja s’asseguren com a mínim dues plates. A més està en joc el podi amb la selecció cadet femenina i la infantil masculina puja en petit esglaó més en acabar setè.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top