Catalunya, de nou entre les seus dels Campionats d’Espanya 2013

La RFEVB va confirmar ahir algunes de les seus de les diferents fases finals als Campionats d’Espanya de vòlei pista d’aquesta temporada 2012/13. De nou Catalunya serà protagonista aquesta temporada, podent gaudir clubs, jugadors i aficionats del proper Campionat d’Espanya juvenil masculí i del Campionat d’Espanya infantil femení.

El CV Sant Cugat serà l’encarregat d’organitzar el torneig estatal femení de les més petites. El club vallesà que presideix Miquel Martínez va apostar fort per aquest torneig que es durà a terme al Pavelló Municipal PAV-3 de Sant Cugat del Vallès, i finalment ha vist la seva recompensa, sent un dels principals actes del 25è Aniversari del club. La ciutat vallesana tornarà a vibrar amb un torneig d’àmbit estatal, després de la experiència de la temporada passada a Valldoreix amb la celebració de la Superlliga Junior femenina. El torneig es durà a terme entre el 22 i el 26 de maig.

La Federació Catalana de Voleibol organitzarà a Blanes-Lloret el Campionat d’Espanya juvenil masculí. Després de veure i utilitzar les impressionats instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Blanes, l’ens federatiu català volia tornar a organitzar alguna gran manifestació en l’immens pavelló de la localitat gironina i va apostar des de l’inici en fer-ho amb un gran torneig estatal en categoria masculina como ho és el Campionat d’Espanya juvenil on aquest any els equips catalans poden optar a grans fites, i on el FC Barcelona col·laborarà amb la FCVb en qualitat d’equip representant de l’organitzador del torneig.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top