Calendari de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja 2018/2019

La Federació Catalana de Voleibol ja té calendari per la V Lliga d’Hivern de Volei Platja, que començarà aquest proper novembre i s’allargarà fins al mes d’abril, amb un total de 6 proves al llarg de la costa catalana. L’objectiu d’aquesta lliga, com altres anys, és donar una oferta reglada de competició durant l’hivern als amants d’aquest esport, ja sigui a mode de formació com de preparació continua pels campionats de l’estiu del 2019 de la RFEVB i del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja.

La lliga d’Hivern de Vòlei Platja començarà el proper 24 de novembre i seguirà una prova cada mes fins a l’abril del 2019. Tot i que les seus estan pendent d’assignació, a l’espera de les negociacions l’ens federatiu amb diferents ajuntaments, es pot avançar que al desembre la prova es farà el 15 de desembre, i continuarà amb el 26 de gener, el 16 de febrer, el 23 de març, i les finals seran el 13 d’abril.

Les proves de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es dividiran en tres categories per garantir competir amb equips de nivells similars. Mentre la primera i la segona divisió aniran marcades per rànquings, la tercera és una competició feta a mida entre la resta d’equips, amb la garantia de disputar un mínim de tres partits. Totes les proves es disputaran dissabte al matí, entre les 9 i les 14 hores. Les proves seran puntuables pel rànquing català i l’homologació del nombre de proves dins el rànquing espanyol encara està pendent de confirmació.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top