Calendari de concentracions de les Seleccions Catalanes pel CESSAA

El passat cap de setmana es va celebrar la desena concentració de jugadors per formar els equips infantils i cadets que participaran al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es celebrarà de l’11 al 14 d’abril a Valladolid. Un total de 72 aspirants, masculins i femenins, segueixen buscant el seu lloc a les respectives seleccions. Per davant queden dues convocatòries i la concentració de Setmana Santa.

La convocatòria del passat diumenge, 25 de febrer, va aplegar 18 jugadors per equip, dels quals només en quedaran 12 a les seleccions infantils i 14 a les cadets. Els aspirants a entrar a defensar la Selecció Catalana a Valladolid segueixen entrenant sota la supervisió dels seleccionadors per aconseguir una d’aquestes places.

Per davant queda passar la convocatòria del proper 11 de març i entrar a la concentració de Setmana Santa que serà del 25 de març a l’1 d’abril. Els equips quedaran definits, amb total seguretat, a l’entrenament del dia 8 d’abril, dos dies abans de marxar cap el Campionat d’Espanya.

Per ara, 22 clubs catalans tenen representació en els equips, són: CV Monjos, CV Olot, FC Barcelona, CV Arenys, CV Vall d’Hebron, CN Sabadell, CV Sant Pere i Sant Pau, Escola Orlandai, CV Sant Martí, EIC Sport Salou, CV Andorra, Balafia Volei Lleida, CV Llars Mundet, CV Barcelona, DSV CV Sant Cugat, Voleibol Sant Just, CEV L’Hospitalet, CV Mataró, CV Rubí, CV Sant Quirze, CV Salou i CV Premià de Dalt.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top