Bons resultats dels equips catalans als Campionat d’Espanya cadet femení

El DSV CV Sant Cugat ha estat l’equip català millor classificat al Campionat d’Espanya cadet femení, que s’ha celebrat a Almeria del 12 al 16 de juny, amb una meritòria sisena posició. Ben a prop, a la vuitena ha finalitzat l’AEC Carles Vallbona Granollers. Finalment, el Barça CVB ha acabat la competició a la posició quinze. El Campió d’Espanya ha estat el Calasancias Coruña Yakart.

La primera fase del Campionat d’Espanya va ser favorable pels tres equips catalans en competició que es van classificar per seguir lluitant pel títol a la segona fase. Tant el Barça CVB com l’AEC Vallbona Granollers, van guanyar a tots els rivals de grup aconseguint acabar la primera ronda com a primers de grup amb tres victòries. El DSV CV Sant Cugat, en canvi, va perdre un partit que els va relegar a la segona posició.

La segona fase, a cara o creu en un partit crucial, en canvi, només va ser favorable per les de Sant Cugat i a l’AEC Vallbona Granollers. Les de Sant Cugat van guanyar, després d’un ajustadíssim 3-2 al CVS Const. M. Morell Sòller. D’altra banda, les de Granollers van vèncer amb tranquil·litat al Costa del Voley per 3-1, pel que els dos equips seguien somiant en alçar-se amb el títol. En canvi, les blaugrana van caure per 3-1 davant els seus rivals.

Amb les santcugatenques i les granollerines encara amb opcions de lluitar pel títol s’arribava a la tercera fase. Un nou partit decidiria quins equips arribaven a les semifinals del campionat, però cap dels dos catalans ho va aconseguir. El DSV CV Sant Cugat va caure per 3-0 davant el Blanc de Gris CV Manacor, i les de Granollers obtenien el mateix resultat amb el Calasancias Coruña Yakart, guanyador del Campionat d’Espanya. La fortuna va fer que entre els dos equips es disputés un derbi que va finalitzar amb victòria santcugatenca, tot i l’ajustat del marcador que va fer que el partit es decidís al cinquè set. Els dos equips també van perdre els últims partits que els relegaven a la sisena i vuitena posició.

D’altra banda, el Barça CVB queia derrotat amb el RGC Covadonga a la tercera fase per 3-1 a tercera ronda i per 3-0 amb el Siges Solutions Alcobendas. Així, s’enfrontava amb el Costa del Vòley per aconseguir la quinzena posició. Un partit que les blaugrana guanyaven sense problemes i que permetia a l’equip marxar del campionat amb el bon sabor de boca de la victòria.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top