Barcelona, i l’entorn del WEVZA, seus de la segona prova Campionat Catalunya Vòlei Platja menors

La platja de Somorrostro de Barcelona i el marc immillorable del muntatge del 12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona seran seus de la segona prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de menors.

En aquesta ocasió, les categories protagonistes seran la Sub’19 i Sub’21, quedant fixada la segona prova de la categoria Sub’17 pel proper diumenge 7 de juny a les instal·lacions del Beach Sports Catalunya de Premià de Dalt.

La primera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de menors va proclamar vencedors en les categories que tindran participació aquest cap de setmana a Judith Querol-Laura Brun, en la categoria Sub’19 femenina, Marçal Macià-Erik Estalella, en masculina, i Carla Alocén-Maria Palet del CV Premià de Dalt en categoria femenina Sub’21, i dels germans Belda del CVP Arenys en la masculina.

Recordem que la normativa es troba en l’apartat web Vòlei Platja. Per tal d’inscriure’s a les proves del Campionat de Catalunya de menors s’ha de tramitar la llicència d’aquest campionat, així com emplenar el formulari d’inscripció a cadascuna de les proves.

Una segona prova del Circuit Català de Menors de Vòlei Platja que tindrà la reunió tècnica convocada a les 9:00 hores, i l’inici de la competició a les 9:30 hores.

LLICÈNCIA CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MENORS 2015

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A PROVES CCVP MENORS 2015

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top