Barcelona 2 Vichy Catalan i Catalunya 4 Diputació de Girona campions del territorial cadet

Avui s’ha jugat la segona jornada del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials, en aquest cas de categoria cadet, masculina i femenina. Una competició marcada per la igualtat dels equips que s’ha vist reflectida en la gran quantitat de sets de desempat que s’han disputat al llarg de la jornada. Barcelona 2 Vichy Catalan, en categoria femenina, i Catalunya 4 Diputació de Girona, en la masculina, n’han estat els campions.

La final masculina l’han disputat Catalunya 1 Score i Catalunya 4 Diputació de Girona, els dos millors classificats de la lligueta masculina. Un partit que durant la lliga s’ha jugat a tres sets amb victòria de l’equip de zona de Catalunya 4, i que a la final s’ha resolt, tot i la màxima igualtat entre els dos equips, en dos sets. En tercera posició ha finalitzat Catalunya 2 Vichy Catalan i en la quarta Catalunya 3 Esteban.

Pel que fa a la categoria femenina, les flamants campiones de la competició territorial han estat Barcelona 2 Vichy Catalan, que han guanyat a Barcelona 1 Reprosa a la gran final. Un partit de màxima igualtat i que s’ha acabat decidint per petits detalls. La tercera posició ha estat per Girona Ajuntament de Blanes, la quarta plaça l’han ocupat Barcelona 3 Wilson, i tancant la classificació trobem a Lleida Score i Tarragona Esteban, cinquenes i sisenes.

A l’entrega de medalles als participants i han assistit el delegat territorial de la SGE, Pep Pujols; l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Pere Lopera; Jordi Mor, president del CV Blanes; i Oscar Novillo, gerent de la Federació Catalana de Voleibol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top