Badalona donarà el tret de sortida al Vichy Catalan Volei Tour 2019

El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja comença el cap de setmana del 4 i 5 de maig i ho farà a la platja del Coco de Badalona. Per quart any consecutiu, la Federació Catalana de Voleibol impulsa aquest campionat amb el suport de Vichy Catalan. Com a novetat d’aquest 2019 el campionat passa a tenir un total de 9 proves i totes les finals del circuit seran retransmeses pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

La Platja dels Pescadors de Badalona donarà el proper dissabte, 4 de maig, el tret de sortida a la temporada d’estiu de vòlei platja que s’allargarà fins al setembre. Aquesta serà la segona parada aquest any del vòlei platja federat en aquesta ciutat i en aquesta platja, ja que també va ser la seu de la primera prova de la Lliga d’Hivern d’aquesta modalitat. El campionat començarà dissabte al matí amb la competició masculina i femenina i finalitzarà diumenge, quan tindran lloc les finals d’aquest campionat i també el torneig amateur mixt. Les inscripcions estan obertes fins el proper dijous, 2 de maig, a les 12 del migdia.

El Vichy Catalan Volei Tour 2019 està pensat per acollir a tots els amants del vòlei platja sigui quin sigui el seu nivell. Un any més, el torneig s’iniciarà amb una única competició per després dividir, segons resultats, els jugadors en categoria Vichy Catalan o bé a la Plus. Aquells que accedeixin a la categoria Vichy optaran a proclamar-se campions de la prova, als punts del rànquing i, per tant, també a formar part de les 8 parelles escollides per disputar la gran final del campionat de diumenge. Les parelles que caiguin a la categoria Plus disputaran el seu propi torneig durant la tarda de dissabte i opten a ser els campions d’aquesta categoria, a més d’esdevenir caps de llista per la següent jornada de competició.

El Vichy Mixt està pensat per aquelles persones que vulguin gaudir amb una parella mixta del campionat. Aquesta competició es disputarà sempre en diumenge, i hi poden accedir els integrants de les parelles que han participat durant dissabte i no s’han classificat, i parelles de nova inscripció. Aquesta categoria és considera de categoria amateur, però també tindrà els seus guanyadors i la seva classificació.

Les novetats d’aquest any pel Campionat de Catalunya de Vòlei Platja són que el circuit tindrà un total de 9 proves, una més que la passada edició. A més, es podrà participar en la competició amb la Llicència de Prova, aquesta llicència es podrà adquirir durant el procés d’inscripció i tindrà validesa per una sola prova. A més, el campionat gaudirà de noves empreses col·laboradores com Font d’Or, Quely, The Indian Face o Ladival, i continua la seva col·laboració, per tercer anys consecutiu, la marca d’ulleres de sol Bextrm. Com també continua la retransmissió de totes les finals del campionat en directe pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya els diumenges a la tarda i la reemissió d’aquestes durant la setmana.

INSCRIPCIÓ VICHY CATALAN

INSCRIPCIÓ VICHY MIXT

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top