Avinyó acull la segona trobada d’ ‘Inivòlei’ d’aquesta temporada 2015/16

Diumenge 24 de gener segueix l’activitat de les trobades d’ “IniVòlei” a Avinyó amb la celebració de la segona trobada de la temporada 2015/16. Amb la col·laboració de la Zona Esportiva d’Avinyó i de l’Ajuntament d’Avinyó es durà a terme al llarg del matí aquesta activitat de promoció del nostre esport.

Aquesta temporada la inscripció dels equips torna a ser gratuïta. De la mateixa manera, que ja es va a fer la temporada passada, els participants només hauran d’abonar l’assegurança esportiva per tal de participar-hi.

La trobada és oberta a tots els clubs i escoles que hi vulguin participar amb els seus equips alevins, benjamins i pre-benjamins. No cal haver jugat abans a voleibol i els equips tenen la possibilitat d’inscriure’s en funció del seu nivell (baix-mitjà-avançat) sense tenir en compte la seva edat o categoria natural.

L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar la pràctica del vòlei a les categories d’iniciació i també oferir una activitat a les entitats escolars que s’estan iniciant en el nostre esport, en un ambient lúdic i festiu, en una trobada, que es celebrarà al Pavelló Municipal d’Avinyó (Carrer Indústria s/n 08729 Avinyó).

Aquesta serà la segona de les vuit trobades que el Departament de Promoció de la Federació Catalana de Voleibol té previst organitzar durant l’actual temporada 2015-2016.

La data límit d’inscripció serà el dijous 21 de gener. Les inscripcions s’han de completar a través del document “FULL D`INSCRIPCIÓ”.

MÉS INFORMACIÓ >> https://fcvolei.cat/promocio.php

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top