Arriben els III Internacionals Tarragona 2017 del Madison Beach Volley Tour

Falta molt poc perquè per tercer estiu consecutiu Tarragona sigui seu d’una prova del Madison Beach Volley Tour. Els III Internacionals Tarragona 2017 tindran lloc el cap de setmana del 12 al 14 d’agost en la ja tradicional platja de l’Arrabassada.

Els Internacionals de la ciutat de Tarragona ja són una cita obligada dins el circuit nacional de Vòlei Platja. Després de l’èxit assolit en edicions anteriors,en què va comptar amb el recolzament i impuls de la Federació Catalana de Voleibol, la ciutat tarragonina repeteix aquesta temporada per tercer any consecutiu com a parada del Madison Beach Volley Tour, Circuit Nacional de vòlei platja.

L’Arrabassada tornarà a ser el punt neuràlgic del vòlei platja nacional durant tres dies, en una cita que està cridada a convertir-se en un clàssic del calendari. Amb el suport de Tarragona 2017, la plataforma que organitzarà els Jocs Mediterranis a la ciutat catalana, aquests III Internacionals Tarragona 2017 seran, pel que ha passat en anys passats, una prova excepcional del Madison Beach Volley Tour.

L’entrada al llarg del cap de setmana es gratuïta. Més informació a www.beachvolleytour.es

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top