Arriba la IX edició de la Festa del Vòlei Català

El proper dijous 17 de novembre es celebrarà, a l’Auditori del CaixaForum, la IX ‘Festa del Vòlei Català 2022’ en la que la Federació Catalana de Voleibol lliurarà els trofeus dels Campionats de Catalunya 2021/22, retrà homenatge a les Seleccions Catalanes de pista i platja, entre d’altres, i farà el lliurament de diferents premis destacats com el ‘Toni Ponce’, el ‘Diego León’ i el ‘Llegendari Vicens Puigdomenech’.

L’acte, que començarà a les 19:00 hores, pretén donar visibilitat als millors equips de la temporada passada amb l’entrega dels trofeus als Campions de Catalunya, a excepció de les competicions on ja van ser entregats en les diferents fases finals disputades un cop finalitzada la temporada.

A més, des de l’ens federatiu català es vol donar valor a la participació de jugadors i jugadores, tècnics i tècniques, entre d’altres, en els diferents Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques on any rere any els nostres esportistes defensen les Seleccions Catalanes, de pista i de platja, competint al màxim nivell i obtenint grans resultats. Aquest any, les seleccions han tornat dels campionats espanyols amb 2 ors i un bronze a pista, i amb un bronze a les competicions de platja.

Com cada any, la ‘Festa del Vòlei Català 2022’ farà entrega dels premis ‘Toni Ponce’, al millor entrenador en base i sènior de la temporada passada; el ‘Diego León’, a la millor trajectòria abritral; i el premi ‘Llegendari Vicens Puigdomenech’, que reconeix a personalitats destacades pel seu desenvolupament i promoció del voleibol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top