Arriba la cinquena Trobada ‘IniVòlei’ a Molins de Rei

Amb la col·laboració del AE MOLINS 2000  i l’Ajuntament de Molins de Rei,  la Federació Catalana de Voleibol organitza la 5a Trobada INIVÒLEI 2014-15.

AQUESTA TEMPORADA L’ INSCRIPCIÓ DELS EQUIPS TORNARÀ A SER GRATUÏTA. Només hauran d’abonar la ASSEGURANÇA ESPORTIVA.

La trobada és oberta a totes les escoles que hi vulguin participar amb els seus equips alevins, benjamins, pre-benjamins i la categoria PARES/MARES. L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar la pràctica del vòlei a les categories inferiors, en un ambient lúdic i festiu. La trobada es celebrarà, al POLIESPORTIU MUNICIPAL LA SINIA (Pg. del Terraplè, Molins de Rei), el diumenge 17 de maig entre les 10:00h i les 13:00h.

Per a les trobades d’aquesta temporada, tenint en compte l’ interès que molt dels clubs afiliats i altres entitats participants  han manifestat, la FCVb ofereix de nou la categoria denominada PARES/MARES que està dirigida principalment als acompanyants i simpatitzants (normalment pares i mares dels jugadors/es) que porten als nois/es per tal de gaudir d’una jornada de voleibol. Els equips seran mixtes i les regles de joc molt bàsiques per tal de que la gent s’animi a participar. La inscripció i la resta de condicions seran les mateixes que per a les categories ja existents les darreres temporades (aleví, benjamí i pre benjamí).

Us recordem que la data límit d’inscripció en primera convocatòria serà  el dijous 14 de març de 2015, per tal de que  pugueu enviar-nos les diferents inscripcions dels equips i s’ha de fer a través del document “FULL D`INSCRIPCIÓ“. Aquest any es possible realitzar inscripcions fins a les 9.00h del dia de celebració de la trobada (si hi ha places disponibles desprès de rebre les inscripcions en primera convocatòria).

Més informació: 

http://www.fcvolei.cat/promocio.php

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top