Arrenca la temporada 2011-12 en categoria sènior

Després de setmanes d’entrenament i preparació per la lliga regular ha arribat el cap de setmana del debut per la majoria d’equips que arrenquen demà la temporada 2011-12 a les seves respectives competicions.

Amb la reestructuració a les competicions aprovades per l’Assemblea General Ordinària el passat més de maig els equips en competició catalana estaran sempre en disputa per algun objectiu, ja sigui l’ascens de categoria, o bé per evitar el descens.

La Primera Catalana sènior comença amb més igualtat que mai, novament, i per segona temporada consecutiva, amb la presència de 14 equips. La Segona Divisió sènior estarà dividida en dos grups de 8 equips cadascun que lluitaran al llarg de 14 jornades per situar-se entre les 4 primeres posicions de la lliga, per lluitar per l’ascens, o bé per evitar el descens a Tercera Divisió (els 4 últims classificats de cada grup). Una tercera categoria catalana que presenta en la branca femenina la novetat de 4 grups de 8 equips cadascun. Els 2 primers de cada grup seran qui es disputin les quatre places d’ascens a superior categoria en la segona fase de competició, mentre que els dos últims de cada grup ho faran per a evitar les quatre posicions de descens a la Quarta Divisió, en la qual hi participaran per primera vegada tretze equips.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top