Arrenca la segona edició del Campus de Tecnificació de Voleibol

La segona edició del Campus de Tecnificació de Voleibol ja està en marxa. Diumenge va començar a l’Hospitalet de l’Infant el que serà una vibrant setmana pels nens i nenes participants i orientada en la millora del nivell tècnic de cadascun dels participants.

En aquesta edició del Campus de Tecnificació de Voleibol hi prendran part els seleccionadors catalans de menors: Adrián Fiorenza, Alberto Toribio, Albert Ribera, Mati Heras i David Vilar, amb qui els nens i nenes podran millorar la seva tècnica treballant diàriament algun dels elements principals del joc com l’atac, la defensa o la recepció, així com assolir coneixements teòrics dels elements tècnics i tàctics.

Els participants d’aquesta edició gaudiran de tres entrenaments diaris sota les ordres del cos tècnic de les seleccions catalanes que tant brillantment porta duen a terme el seu treball de seleccionador els últims anys, així com a sessions teòriques amb visualitzacions de vídeo i un dia de lleure on podran gaudir d’activitats en caiac.

El Campus va iniciar-se diumenge amb el seleccionador cadet femení i tècnic ARC-Blume, Adrián Fiorenza, i va continuar ahir amb la presència dels seleccionadors catalans de la selecció infantil femenina doble campiona d’Espanya els dos últims anys, Albert Ribera i Mati Heras.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top