Arnau Masià entra a la convocatòria de la Selecció Espanyola Sub 19

El jugador del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, que forma part del grup de tecnificació masculí del programa ARC, entrenat per Alberto Toribio, ha estat convocat per formar part de la Selecció Espanyola Sub19. El conjunt, dirigit per Ricardo Maldonao, seleccionador espanyol de menors, participarà en un torneig bilateral amb Egipte.

Ricardo Maldonado va visitar fa unes setmanes la Blume per realitzar una supervisió dels conjunt masculí de tecnificació entrenat per Alberto Toribio. D’aquí la recent incorporació del jove jugador de Tarragona a la concentració de la selecció. Masià participarà doncs amb la selecció Sub19 a la concentració del grup a Palència i al torneig bilateral que el grup disputarà del 9 al 14 d’abril, amb la selecció d’Egipte a diferents localitats de Castella i Lleó.  

Arnau Masià va començar a jugar a voleibol al Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau i fa tres anys que forma part del grup de tecnificació masculí de la Blume. Aquesta no és la primera vegada que el jove jugador és cridat per formar part de les seleccions espanyoles de menors, ja que va formar part del conjunt espanyol que va participar al Campionat d’Europa Sub17. A més, Masià ha disputat els últims tres Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb Catalunya, acumulant una quarta posició i una medalla d’or, aquesta última l’any passat.

A la selecció sub19 Masià es trobarà amb quatre jugadors i companys catalans que també han passat per la Blume i amb els que ha compartit trajectòria. Aquests són Joan Domenech, Pau Mena, Miquel Campos i Joaquin Castillo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top