Arenys de Mar corona els campions de la 2a Edició Lliga d’Hivern Vòlei Platja

La platja d’Arenys de Mar va ser testimoni dissabte del desenllaç de les finals de Primera i Segona Divisió de la segona edició de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja coronant els campions d’aquesta temporada.

Els triomfadors de la Primera Divisió sènior masculina van ser els dominadors d’aquesta segona edició, l’equip format per Gerard Aguilà, Bruno Roxlo i Jordi Roca, que van vèncer en la final a l’equip integrat per Serra-Jarque-Rovira. En categoria femenina, la Primera Divisió sènior va proclamar campiones a la parella formada per Meche Arends i Marta Galceran que va derrotar a la parella Sub’21 que formen Maria Palet i Carla Alocén, mentre que la parella Sub’19, Judith Querol-Mar Saló, va finalitzar la seva participació en tercera plaça final.

Per la seva banda, la Segona Divisió també va coronar els seus campions, amb el triomf final en categoria masculina del CV Arenys i de l’equip ‘Al loro’, mentre que a categoria femenina els vencedors van ser l’equip ‘Alkani’ i el CVP Arenys.

A l’entrega de premis als dos primers classificats de cadascuna de les competicions va assistir el Gerent Esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, Oscar Novillo, clausurant d’aquesta forma una segona edició de Lliga d’Hivern del tot participativa amb més de quaranta parelles participants en ambdues competicions.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top