Aprovat el nomenament dels seleccionadors pel Campionat Provincial

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol ha nomenat, a proposta de l’Àrea Tècnica, els diferents entrenadors de totes les Seleccions Provincials (infantils, cadets i juvenils) tant en categories masculines com femenines.

Els tècnics designats per a cada zona s’encarregaran de dur a terme una captació de jugadors i jugadores amb l’objectiu de construir un equip competitiu en el Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials, que tindrà lloc els dies 4,5 i 6 d’abril a Sant Fruitós de Bages, mateixa seu que en l’edició anterior.

En total s’han designat 54 entrenadors representants de clubs de tota Catalunya.

En el marc de l’esdeveniment, cada selecció territorial anirà fent concentracions esporàdiques per tal de preparar la competició, a més de conèixer-se millor dins i fora de la pista. El primer dia tindrà lloc el Campionat de Catalunya cadet, el segon el juvenil i, el tercer, l’infantil.

Durant els tres dies de competició, més de 400 esportistes passaran pel pavelló municipal de Sant Fruitós de Bages. Està previst que a l’esdeveniment s’hi apleguin més de 1.000 persones a les graderies, més totes aquelles que desitgin seguir la competició a través del streaming, ja que la FCVb retransmetrà tots el partits per la plataforma YouTube.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt