´Anar al CESSAA serveix per aprendre molt de volei’, Anna Cilento

Us presentem l’Anna Cilento, té 14 anys i juga al CV Vall d’Hebron. Ella ja sap el que és participar al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana, ja que va formar part, l’any passat, de la selecció infantil femenina. Aquest any torna a estar convocada a les concentracions per formar part del mateix equip. L’Anna creu que ‘podria entrar a l’equip’ ja que ‘crec que és important tenir gent amb experiència’.

Aquest any l’Anna fa sevir el condicional quan algú li pregunta si creu que formarà part de la Selecció Catalana Infantil que viatgi a Valladolid. Assegura que en la seva posició ‘hi ha molta gent i totes són molt bones i amb molt de nivell’, però també creu que ella té un valor afegit que la pot ajudar perquè ‘també necessiten gent amb experiència d’altres anys’. Si més no, ella es veu preparada per afrontar aquest nou repte.

Pel que fa al seu paper dins la selecció creu que podria aportar ‘molts ànims i energia, i també molta defensa i un bon servei’. Per aquest any veu l’equip ‘molt fort, els entrenadors es compenetren molt bé i les jugadores també. A més, hi ha gent molt bona en totes les posicions.’ Per tots aquests motius creu que la selecció infantil femenina ‘pot estar entre les millors del campionat i podem repetir podi’.

Ella, tot i que ja va viure tot el procés de selecció l’any passat, també està passant nervis en aquesta ocasió, però una xerrada amb l’entrenador la va ajudar a estar més tranquil·la. Ara pensa que el més important és ‘donar tot el que pugui per entrar a la selecció sense oblidar passar-ho bé’. Li agradaria repetir l’experiència perquè ‘anar al Campionat d’Espanya és una manera d’aprendre molt de volei i el que vius allà segur que et queda per tota la vida’.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top