Alberto Toribio y Hugo Gotuzzo al clínic per a entrenadors del VI Torneig Ciutat d’Esplugues

 

El PAVELLÓ LA PLANA  serà finalment el lloc de celebració de totes dues ponències

 

La Federació Catalana de Voleibol amb la col·laboració del CV Esplugues i l’Ajuntament de la mateixa localitat, organitza durant el dissabte 29 a la tarda i diumenge 30 al matí un clínic de formació dirigit a entrenadors i altres estaments relacionats amb el món del voleibol. Aquest esdeveniment estarà dintre del marc del VI TORNEIG CUITAT DE ESPLUGUES que es celebra al Poliesportiu La Plana des de divendres 28.

El clínic comptarà amb la participació de dos ponents de gran nivell. El dissabte hi comptarem amb la presència d’Alberto Toribio, actualment tècnic responsable del grup ARC masculí de la FCVb, i que treballarà sobre el tema “DISTRIBUCIÓ TÀCTICA PER EDAT A LES CATEGORIES DE MENORS”. Diumenge arribarà el torn d’Hugo Gotuzzo, actualment primer entrenador del Feel Volley Alcobendas de Superlliga-2 Femenina, qui durà a terme un treball en el seu clínic de “COM ENTRENAR TRES VEGADES A LA SETMANA I ASSOLIR BON RENDIMENT”

L’activitat es celebrarà definitivamnet al mateix pavelló LA PLANA  (Carrer Alegria, Esplugues de Llobregat ) i tindrà un preu de 15€. Els horaris de tots dos clínic els podeu trobar al següent enllaç http://entrenadors.fcvolei.cat/formacio.php  / Clínics.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top