Alberto Toribio desginat primer entrenador de la Selecció Espanyola sub-19

El tècnic responsable del programa de tecnificació català masculí GET Blume, Alberto Toribio, és, per segon any consecutiu, el màxim responsable de la selecció espanyola júnior. L’equip participa des de dimecres, conjuntament amb la selecció sub-17, al WEVZA que es celebra a Camigliatello Sinallo, Italia. Entre les dues seleccions hi ha set jugadors catalans, tots ells formats a la Blume a les ordres de Toribio.

Un any més Alberto Toribio ha estat designat per la Real Federación Española de Voleibol com a primer entrenador de la selecció de menors. L’any passat va dirigir la sub-18 masculina i aquest any, de nou substituint a Ricardo Maldonado en les funcions de primer entrenador, es fa càrrec de la selecció sub-19 en els seus compromisos estivals que han de servir per començar a preparar el camí cap al Campionat d’Europa.

De moment, tant la selecció sub-19 com la sub-17 es troben a Itàlia disputant un torneig WEVZA. L’inici del campionat no està sent del tot satisfactori i els jugadors de Toribio han perdut els dos partit disputats amb Bèlgica per 3-0 i amb Portugal per 3-1. Els membres de la selecció sub-17 tampoc van conèixer la victòria i van perdre per 3-0 amb França i Itàlia. Aquesta tarda les seleccions espanyoles juguen el seu últim partit, la sub-19 amb Alemanya i la sub-17 amb Holanda. L’any passat, any del debut de Toribio com a primer entrenador, la selecció sub-18 va tornar del torneig WEVZA amb una medalla de bronze.

A la selecció sub-19 masculina Toribio compta amb quatre jugadors catalans que el tècnic coneix a la perfecció ja que han passat per la Blume. Aquests són Joan Domenech, Pau Mena, Miquel Campos i Arnau Masià. Ricardo Maldonado, responsable del grup sub-17, també té a les seves files tres jugadors catalans i que han estat formats a la Blume: Luke Beda, Iker Álvaro i Xavi Fresquet.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top