Albert Graells i Sergi Reñé, en la llista per preparar el Preeuropeu Junior amb Espanya

Els catalans Albert Graells i Sergi Reñé han estat convocats amb la selecció espanyola junior masculina per tal de preparar del 12 al 19 d’abril a Palència el Preeuropeu de la categoria que tindrà lloc a la localitat romanesa de Piatra-Neamt del 25 al 27 d’abril.

El seleccionador argentí Ricardo Maldonado va fer pública dilluns una llista de 18 jugadors entre els quals hi destaca la presència dels dos jugadors catalans. Pel central Albert Graells es la constatació del seu bon estat de forma actual. Titular indiscutible al CyL Palencia 2014, equip de Superlliga-2 que s’ha proclamat campió de la categoria fa dues setmanes, serà aquesta presència en la llista la seva segona gran participació a nivell europeu després de la participació l’any passat al Preeuropeu pel Campionat d’Europa juvenil que es va disputar a la capital turca d’Ankara.

Pel que fa al col·locador de 2,00m Sergi Reñé serà la seva primera presència en la selecció espanyola pel jugador titular del CV Andorra a Superlliga-1 després de la baixa a principis d’any de l’andalús Miguel Ángel de Amo. El sabadellenc s’ha adaptat a la perfecció i molt ràpidament a la posició de director de joc. Des de que a principis de la temporada passada va començar a treballar com a col·locador a les ordres d’Alberto Toribio dins el programa ARC de la Federació Catalana, Reñé va créixer en la seva evolució fins a explotar com a un gran col·locador el passat mes de juliol Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, on va ser, sens dubte, el millor en la seva posició a Valladolid.

D’aquesta llista de 18 jugadors, el seleccionador Ricardo Maldonado desvetllarà els sis descartats que no viatjaran a Romania el proper 19 d’abril, tenint moltes opcions de estar entre els dotze escollits els dos jugadors catalans de la preselecció. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top