‘Així jugo’, la nova campanya de l’esport català contra la violència

La campanya antiviolència “Així jugo”, que s’ha presentat aquest dimecres, és una iniciativa de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) per promoure la pràctica de l’esport i, sobre tot, els valors.

Neix com a resultat del creixement dels incidents als esdeveniments esportius de la temporada passada. El president de la UFEC, Gerard Esteva, va presentar una sèrie de dades que fan perillar els valors en l’esport: aquest any s’ha donat un increment del 12% dels incidents als espectacles esportius respecte l’anterior, així com el número de sancions, amb un 31%.

L’acte, que va tenir lloc dimecres al vespre al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona, va comptar amb la presència de la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, i secretària del Consell Directiu de la UFEC, Maribel Zamora.

A la campanya s’hi han adherit més de 30 esportistes de renom, com Pep Guardiola, Juan Carlos Navarro, Núria Picas, Isidre Esteve, Clara Espar, Jessica Vall, Marc Bartra o Sergi Roberto, entre d’altres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top