Activitat ARC a l’Stage de l’AEE Dolors Mallafré

El passat diumenge 9 de setembre es va dur a terme una xerrada aprofitant el marc de l’Stage que compartien al llarg d’aquella setmana a Vilafranca del Penedès les jugadores infantils, cadets i juvenils de l’IES Dolors Mallafré i l’IES Cubelles.

Després d’una sèrie de partits amistosos realitzats al Pavelló del Club Vòlei Monjos, es va desenvolupar una xerrada sobre la proposta d’objectius en els equips de categories de formació. La iniciativa va comptar amb una activa participació tant de les jugadores como dels tècnics participants a l’Stage i que van manifestar la seva satisfacció una vegada va finalitzar l’activitat, així com transmetre al tècnic ARC de la Federació Catalana de Voleibol, Adrián Fiorenza, la voluntat de continuar realitzar aquest tipus d’activitats.

La Federació Catalana, en la seva permanent missió de creixement del nostre esport, fa un crida i anima a tots els clubs interessats en la realització d’aquest tipus d’activitats a que ho manifestin per a coordinar-ho amb l’Àrea Tècnica de l’ens federatiu i els tècnics ARC.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top