Acord per als propers quatre anys entre SVAT i FCVb. Neix l’SVATOUR CAMPIONAT DE CATALUNYA

La Federació Catalana de Voleibol i SVAT (Sport Volei Amateur Tour) acaben de rubricar aquesta tarda la signatura definitiva del conveni que unirà ambdues parts els propers quatre estius en l’organització del Circuit Català de Vòlei Platja sota el nom de SVATOUR CAMPIONAT DE CATALUNYA.

En l’acord definitiu entre totes dues entitats han estat presents els representants d’SVAT, Jordi Muñiz i Daniel Lienas, la Presidenta de l’ens federatiu català, Maribel Zamora, i el Gerent Esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, Oscar Novillo, en un acord molt satisfactori per totes dues parts amb data final del lligam per al proper 2018.

Ambdues entitats han manifestat  la bona entesa en les negociacions i l’alegria d’haver arribat a un acord definitiu que unirà els dos circuits més importants del territori català els propers quatre anys, i on qui acaba sent el principal beneficiari es el Vòlei Platja Català i tots els seus practicants.

L’SVATOUR CAMPIONAT DE CATALUNYA tindrà anualment unes vuit proves, incloent-hi diferents modalitats de joc a banda del tradicional 2×2 del Circuit Català de Vòlei Platja. Per aquest estiu s’està treballant en un calendari definitiu que en breu veurà la llum i que tindrà el seu punt de sortida fixat pel cap de setmana del 6 i 7 de juny, amb una duració del circuit fins a principis del mes de setembre, fent del Circuit Català de Vòlei Platja un referent a tot l’estat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top