8a TROBADA ESCOLA DE VOLEI 2014

8a TROBADA  ESCOLA DE VOLEI 2014

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MOLINS

Amb la col·laboració de l’Associació Esportiva Molins,  la Federació Catalana de Voleibol organitza la 8ª Trobada de Promoció “Escola de vòlei” 2013-14.

 

AQUESTA TEMPORADA L’ INSCRIPCIÓ DELS EQUIPS TORNA A SER GRATUÏTA. De la mateixa manera que ja es va a fer la temporada 2012-13 els participants no més hauran d’abonar la ASSEGURANÇA ESPORTIVA (a excepció del jugadors/es amb fitxa escolar tramitada).

 

La trobada és oberta a tots els clubs i escoles que hi vulguin participar amb els seus equips alevins, benjamins, pre-benjamins i la nova categoria PARES/PARES*. L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar la pràctica del vòlei a les categories inferiors, en un ambient lúdic i festiu. La trobada es celebrarà,  al PARC DE LA MARIONA (Trobada exterior, superficie de gespa natural) Avinguda Barcelona (08759) MOLINS DE REI, el 31 de maig entre les 10:00h i les 13:00h.

 

NOVA CATEGORIA

PARES/MARES

 

Per a les trobades d’aquesta temporada, tenint en compte l’ interès que molt dels clubs afiliats i altres entitats participants  han manifestat, la FCVb ha creat la categoria denominada PARES/MARES que està dirigida principalment als acompanyants i simpatitzants (normalment pares i mares dels jugadors/es) que porten als nois/es per tal de gaudir d’una jornada de voleibol. Els equips seran mixtes i les regles de joc molt bàsiques per tal de que la gent s’animi a participar. La inscripció i la resta de condicions seran les mateixes que per a les categories ja existents les darreres temporades (aleví, benjamí i pre benjamí).

 

Aquesta és ´’última de les vuit trobades que la FCVb organitzarà durant l’actual temporada 2013-2014, en el marc del programa de promoció “Escola de Vòlei”.

 

Us recordem que la data límit d’inscripció serà  el dijous 29 de maig de 2014, per tal de que  pugueu enviar-nos les diferents inscripcions dels equips i s’ha de fer a través del document adjunt “FULL D`INSCRIPCIÓ”.

 

La data límit d’enviament dels tríptics de club (i fer el pagament corresponent als jugadors/es que no tinguin cap assegurança esportiva) serà el dimecres anterior a la primera trobada a participar (en aquest cas, els clubs que vulguin participar ja en aquesta primera trobada hauran de enviar el document el dimecres 28 de maig de 2014 como data límit).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top