8 parelles busquen coronar-se com a Campions de Catalunya de Vòlei Platja

El Vichy Catalan Volei Tour arriba demà al seu final. Les 8 parelles classificades per disputar les semifinals lluitaran dem à per alçar-se amb el títol de Campions de Catalunya de Vòlei Platja 2017, en la que és l’última prova del circuit català de vòlei platja Vichy Catalan Volei Tour.

De les 12 parelles que han arribat a la gran final, només 4 per categoria s’han classificat per disputar els partits de diumenge. En categoria femenina , les primeres en aconseguir el passi han estat Marta Garcia i Marta Galceran, que han acabat primeres de grup. També s’han classificat la parella formada per Kadri Puri i Meche Arends. D’altra banda, ho han fet Rebeca Fernández i Virginia Carmona, també com a primeres de grup, i la parella formada per Nuria Comí i Sandra Campo. Demà, les semifinals enfrontaran, a partir de les 10:30 del matí a la parella Garcia-Galceran amb la formada per Campo-Comí. La segona semifinal, a les 11:30, la disputaran les parelles Puri-Arends i Carmona Fernández.

En el quadre masculí, la parella formada per Renzo Cairus i Nico Zanotta, han estat els primers en tancar els quarts de final i certificar el passi a semifinals. Més disputada i emocionant ha estat l’eliminatòria amb la que Pol Vila i Sergi Reñé han aconseguit el bitllet per seguir vius a la competició. No ha estat fins als últims punts del tie break que han tancat el marcador a favor i guanyat el passi a semifinals. Jordi Roca i Geni da Silva també disputaran demà les semifinals del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja després de tancar el passi guanyant a la parella formada per Sergi Arranz i Cesc Llenas. Per últim, tancaven el quadre masculí de semifinals la parella formada per Agustín Correa i Francesc Plaza, que en un intens partit han guanyat a Paco Ibáñez i Lucas Bahrle. La primera semifinal masculina es disputa demà diumenge a les 12:30 i enfrontarà a Cairus-Zanotta amb Reñé-Vila. L’altra partit es disputarà a les 13:30 hores i tindrà com a protagonistes a Roca-da Silva i Correa-Plaza.

Per la tarda es disputaran els tercers i quarts llocs, a les 15:45 la categoria femenina i a les 16:45 la masculina. Les grans finals començaran a partir de les 18 hores, quan les noies disputin la gran final en busca de coronar-se com a Campiones de Catalunya 2017 i tot seguit es disputarà la final masculina, on lluitaran per alçar-se també amb el títol. Unes finals que, a més, es podran seguir en directe pel canal Esport 3.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top