7 jugadores catalanes preparen amb la selecció espanyola campionats internacionals

Un total de 7 jugadores han entrat al llistat per preparar amb Espanya els compromisos internacionals de la selecció. Per un costat, Mabel Caro, María Segura, Sílvia Araco i Guadalupe Sol Rossell, han entrat a la llista de seleccionables per disputar la Lliga Europea. D’altra banda, Alba Koheler, Andrea Silva, Natalia Matamoros i, de nou, Guadalupe Sol Rossell, han viatjat avui cap a Eslovàquia per participar a la Fase de Classificació del Campionat d’Europa U19.

Pascual Saurín ha presentat una llista de 24 jugadores seleccionables per disputar la Lliga Europea, entre les que hi ha 4 catalanes. Mabel Caro, central del Bordeaux, està pendent de passar revisió mèdica però juntament amb María Segura, del Cuneo italià, Silvia Araco, del DSV CV Sant Cugat, i Guadalupe Sol Rossell, del CVB Barcelona – CAEP Soria, podrien entrar a formar part de les 16 escollides per participar a la concentració de preparació del campionat europeu que començarà el 7 de maig al CAR Sant Cugat.

Entre les activitats de preparació hi ha previst un torneig bilateral amb Portugal el 12 i 13 de maig. Després ja encararan la competició europea on han quedat enquadrades en el grup C amb la República Txeca, Bielorússia i Eslovàquia. El debut de la selecció espanyola absoluta a la Lliga Europea serà el 19 de maig a Guadalajara on s’enfrontaran amb la República Txeca.

D’altra banda, 4 jugadores catalanes i el tècnic del programa de tecnificació català GET Blume, Miguel Fuente, han viatjat avui cap a Eslovàquia per participar a la Fase de Classificació del Campionat d’Europa U19 que es disputa a Humenne. Alba Koheler i Guadalupe Sol Rossell, del CVB Barcelona, Natalia Matamoros, del DSV CV Sant Cugat, i Andrea Silva, del CV Vall d’Hebron, són les jugadores que formen part de la selecció espanyola sub 19. Matamoros i Koheler és la primera vegada que participen en un campionat europeu amb la selecció. La selecció sub 19 ha quedat enquadrada en el grup E de la fase i debutarà aquest proper divendres, 27 d’abril en partit contra la selecció croata, dissabte jugarà amb Eslovàquia i diumenge jugarà l’últim partit amb Turquia.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top