5 catalanes convocades a la Selecció absoluta per preparar el preeuropeu

El seleccionador espanyol femení, Pascual Saurín, ha fet pública la llista de jugadores convocades per a la concentració prèvia de preparació del torneig de classificació pel Campionat d’Europa, en el que hi ha cinc jugadores catalanes. Ariadna Priante, Anna Neewsome, Patricia Llabrés, María Segura i Itziar López, son les esportistes catalanes que s’aniran incorporant a la Selecció Espanyola femenina de voleibol.

Ariadna Priante, que va debutar l’any 2019 amb la selecció, repeteix convocatòria després de passar la temporada amb CV CCO 7 Palmas canari. Ana Newsome i Itziar López, han estat cridades per Saurín després d’una gran temporada al Cv Sant Cugat. Patricia Llabrés, la lliure de la selecció, ha defensat la samarreta del Sanaya Libby’s La Laguna després d’operar-se de les molèsties al genoll. Finalment, Maria Segura torna d’Alemanya, on ha vestit la samarreta de l’Allianz MTV de Stuttgat, per defensar una vegada més la samarreta de la selecció. A més, quatre les de les jugadores catalanes, totes a excepció d’Itziar López, han passat pel programa de tecnificació GET Blume.

En total són 19 les convocades per participar en la preparació del Preeuropeu i es concentraran a Guadalajara a partir del 19 d’abril. L’objectiu és preparar el torneig de classificació pel Campionat d’Europa que es disputarà entre Grècia i Àustria del 6 al 15 de maig amb un bilateral amistós amb la selecció de Suïssa.

La Selecció Espanyola femenina ha quedat enquadrada en el grup C i tindrà com a rivals a Grècia, Àustria i Noruega. Els tres primers partits els disputarà a Grècia i la fase de classificació es disputarà a Àustria. Només els dos primers classificats de cada grup optaran a la fase final del Campionat d’Europa que es disputarà entre Croàcia, Rumania, Bulgaria i Sèrbia, del 15 al 30 d’agost.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top