Tot el vòlei català en marxa

Amb l’inici de la temporada regular de les competicions mixtes, tant de categoria amateur com de categoria aleví, es confirma que tot el vòlei català està en joc. Aquestes dues categories, amb un total de 78 equips, han estat les últimes en activar-se, el que suposa que, ara sí, els prop de 850 equips federats hagin tingut jornada aquest cap de setmana.

La categoria aleví mixta té un total de 49 equips, quatre més que la temporada passada, que repartits en 7 grups de 6 equips diputaran una primera fase de competició on es coneixerà el Campió de Catalunya mixt, mentre que en una segona fase, i de cara a poder disputar els Campionats d’Espanya, es dividiran en categoria masculina i femenina. En categoria amateur mixta aquest any hi ha un total de 36 equips, 2 menys que la temporada anterior. En aquest cas, la competició està dividida en 6 grups de 6 equips.

Amb l’activació de les dues últimes categories que quedaven per posar-se en marxa, cada cap de setmana Catalunya acull més de 350 partits de voleibol federat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll al inicio