Convocats 6 esportistes catalans a les seleccions espanyoles de menors

Un total de 6 esportistes catalans han estat convocats per la Real Federación Española de Voleibol a participar a les concentracions de seleccions de menors que tindran lloc del 29 d’octubre al 1 de novembre, a Almagro. Les seleccions convocades son la selecció masculina SUB17 i la selecció femenina SUB16.

En categoria femenina les jugadores de voleibol seleccionades han estat Carla Plaixats, del CV Vall d’Hebron, i Maria Brun i Claudia Llamas, del DSV CV Sant Cugat. Les tres jugadores formen part del grup de tecnificació GET Blume, que entrenen Miguel Fuente i Arthur Cohen. A més, les dues primeres van formar part de la Selecció Catalana cadet que va assolir la medalla d’or al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques del passat juny.

En categoria masculina, els jugadors convocats són Pablo Gimeno, que l’última temporada va estar cedit al CV Sant Pere i Sant PauGerard Rejón, del CN Sabadell; i Arnau Castro, del CV Sant Martí. Gimeno i Rejón també formen part del grup de tecnificació GET Blume i van participar amb la selecció cadet al Campionat d’Espanya; per la seva banda, Rejón, ho va fer amb la selecció infantil. En els dos casos les seleccions masculines van acabar en tercera posició.

Els joves esportistes estaran concentrats amb les seleccions espanyoles de menors del 29 d’octubre a l’1 de novembre a Almagro, on participaran en el diferents entrenaments que es realitzaran al Pavelló Esportiu JM Roldán.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll al inicio