Nou curs d’àrbitre de pista nivell I a Olot

Un nou curs d’àrbitre és a punt de començar. A causa de l’alta demanda per part dels interessats, la Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de la CTARJ i amb col·laboració amb el CV Olot, ha obert una nova convocatòria per a tothom que vulgui cursar el nivell 1 d’àrbitre, que tindrà lloc a Olot en els pròxims dies.

El curs s’iniciarà el pròxim 18 de setembre i finalitzarà el 27 de setembre. Les classes teòriques es desenvoluparan a través de la plataforma Teams en dia laboral, entre les 19h i les 21h. El percentatge d’assistència mínim tant en les classes presencials i en línia serà del 80% per tal d’obtenir el títol definitiu.

Amb un total de 40 places ofertes, l’ordre d’arribada marcarà la possible inscripció de tots aquells interessats. En el cas de no omplir-se els espais disponibles, les inscripcions es tancaran el pròxim 14 de setembre.

Tanmateix, l’ens federatiu treballa per ampliar el nombre de places del curs que tindrà lloc a Barcelona en poc més d’una setmana. Està previst que, en els propers dies, la FCVb tanqui un nou espai on oferir el curs de nivell 1 d’àrbitre per a 30 persones més. Si voleu rebre informació relativa a aquest i d’altres cursos, si us plau, ompliu aquest formulari.

Tots aquells que estiguin interessats a fer aquest curs han d’omplir aquest formulari, que també trobaran a la pàgina web de la Federació Catalana a l’apartat d’àrbitres. Amb la sol·licitud enviada es tindrà accés a la plataforma amb tota la informació i material necessari pel desenvolupament del curs.

Més informació

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt