Divendres, derbi català de la Lliga Iberdrola

Aquest divendres es disputa a les 16 hores, al Poliesportiu de la Marina de Barcelona, el segon i últim derbi de la temporada de la Lliga Iberdrola entre el Barça CVB i el DSV CV Sant Cugat. El partit correspon a la jornada 13 de la competició i s’havia de disputar al mes de gener però es va haver d’aplaçar per positius Covid. Els tres punts són clau per als dos conjunts; les blaugrana per abandonar les zones de descens i les santcugatenques per recuperar les primeres posicions que les acostin al play off.

Els dos equips arriben amb 16 jornades disputades i havent perdut el darrer partit per 3-0. Les blaugrana van perdre a casa del CV Kiele Socuéllamos, tercer classificat, i les de Sant Cugat amb el Feel Volley Alcobendas, vuitè. Així que tots dos buscaran rescabalar-se de la derrota i sumar una nova victòria. El partit d’anada, disputat a principis d’octubre (jornada 2) va finalitzar amb victòria del DSV CV Sant Cugat, que jugava com a local, per 3-0 (25/16 25/18 25/14).

El Barça CVB arriba al partit en la onzena posició i havent sumat 15 punts en 16 partits. El DSV CV Sant Cugat, per la seva banda, ocupa la setena posició amb 26 punts. Els dos conjunts catalans, a més del partit de divendres disputaran durant el cap de setmana el partit corresponent a la jornada 18 i encara tindran un partit ajornat per recuperar. Les blaugrana jugaran diumenge a la tarda amb el Leganés, últim classificat; i les vermell-i-negres rebran dissabte al Cajasol Vóley Dos Hermanas, novè a la classificació.

El derbi es disputarà al Poliesportiu de la Marina de Barcelona a les 16 hores i es podrà seguir en directe des del mateix pavelló, on per primera vegada aquesta temporada es podrà accedir sense registre previ, o bé en streaming

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt