Reinici de les concentracions de Seleccions Catalanes

El treball de les Seleccions Catalanes de vòlei pista s’ha reiniciat aquest cap de setmana amb una nova concentració d’esportistes de categoria infantil i cadet, masculina i femenina, en la que han participat més de 150 jugadors i jugadores. Aquesta és la primera trobada de l’any i serveix per recuperar l’activitat que es va veure aturada per la situació provocada per la pandèmia de la COVID 19 durant els mesos de desembre i gener, i que, a més, va ser la causa de l’aplaçament del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials fins a Setmana Santa.

Aquesta primera convocatòria del 2022 ja s’ha fet amb llista tancada de participants, és a dir, com a primera selecció de les concentracions que es van fer l’any passat. La concentració infantil femenina ha estat la que més participació ha tingut amb 42 jugadores convocades, seguida de la infantil masculina que ha comptat amb 39 jugadors. Pel que fa a les categories cadets han estat, en ambdós casos, 36 els esportistes convocats.

Fins a 34 clubs catalans han participat amb els seus esportistes en aquesta primera concentració: Balàfia Vòlei Lleida, CN Sabadell, CV Alella, CV Arenys, CV Canet, CV Encamp, CV Reus, CV Sant Martí, CV Sant Pere i Sant Pau, CV Tiana, CV Vall Hebron, FC Barcelona, AE Carles Vallbona, CV Premià de Mar, CECELL, CV Barberà, CV Barça, CV Premià de Dalt Maresme, CV Sant Quirze, CV Vilassar, Voleibol Sant Just, CV Joves Caldes, Vòlei Girona, CV Jaume Callís, AE Molins, CV Prat, Vòlei els Arcs, CH Bordils, CEVOL Torredembarra, CV Roquetes, CV Terrassa, Vòlei Màgic Viladecans.

La següent Concentració de Seleccions es celebrarà el proper diumenge, 27 de febrer, a les instal·lacions del Consell Català de l’Esport, en sessió amb llista tancada de convocats. Aquesta activitat forma part de les activitats prèvies de preparació del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en la que participa la Selecció Catalana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt