El Vòlei Català i Kukura s’uneixen per Uganda

La Federació Catalana de Voleibol i l’Associació Kukura han arribat a un acord de col·laboració que ajudarà a materialitzar el projecte solidari d’enviament de material esportiu a Fort Portal (Uganda) que l’ens federatiu té previst engegar aquest 2022. Kukura té una estreta vinculació amb aquesta destinació del cor de l’Àfrica on compta amb diferents projectes de voluntariat, entre els que destaquen els projectes esportius i, també, de voleibol.

Un dels primers projectes previstos per l’ens federatiu en aquest àmbit més social és la recollida de calçat esportiu durant el Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials. Una acció que s’està posant en marxa i que comptarà amb participació de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, seu del campionat. Kukura serà després l’encarregada d’ajudar en el transport, custodia i entrega d’aquest material en destí.

L’objectiu de l’acord amb Kukura, a més de la col·laboració en accions puntuals, és poder promocionar i oferir la pràctica del voleibol a la població més desafavorida d’Uganda amb aportacions puntuals de material com xarxes, pilotes i altra material esportiu i didàctic relacionat amb el voleibol.

El Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials estava previst pels dies 2, 3 i 4 de gener, com és habitual, però es va haver d’aplaçar per la complicada situació provocada per la pandèmia de la COVID-19. El campionat, i la recollida de calçat esportius, tindran lloc els dies 11, 12 i 13 d’abril, coincidint amb la Setmana Santa i l’aturada escolar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt