Inscripcions obertes a la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

La Federació Catalana de Voleibol obre el termini d’inscripció a la que serà la novena edició de la Lliga d’Hivern Vòlei Platja donant a conèixer el seu calendari. Un any més, el campionat tindrà un total de 6 proves, sent la primera el mes de novembre i la darrera a l’abril. La majoria de les proves es celebraran a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, a excepció de les dues últimes que encara estan per determinar.

Com en altres edicions, es celebrarà una prova per mes. Per tal d’acollir el màxim de participants possible, la Lliga d’Hivern es disputarà tant dissabte com diumenge, acollint de manera alterna, cada jornada de competició, un dels gèneres. Així, la primera prova es disputarà el cap de setmana del 13 i 14 de novembre, jugant la categoria masculina dissabte i la femenina diumenge. Un ordre que variarà per l’11 i 12 de desembre, quan les noies jugaran primer i així successivament. La tercera prova serà el 22-23 de gener i la quarta el 12 i 13 de febrer.

Mentre que fins al mes de febrer la Lliga d’Hivern es disputarà al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, per les dues darreres proves, que tindran lloc el 12 i 13 de març i el 2 i 3 d’abril, la seu encara està per determinar. En cas que es disputin a platja natural, es podria unificar el dia de competició a dissabte. També es desconeix de moment el valor de cada una de les proves, que s’anunciarà en el moment que es tingui notificació per part de la RFEVB.

Les persones que vulguin participar en aquesta competició ja es poden inscriure i han de decidir si ho fan per a tot el circuit o bé per a una prova puntual. Les inscripcions són individuals. Per inscriure’s a cada prova s’haurà de comunicar la voluntat de participació així com els integrants de la parella participant. Com l’any passat, i per garantir un mínim de partits, els participants es dividiran per categories segons rànquing i els guanyadors de cada categoria optaran a participar en la immediatament superior a la següent jornada.

La voluntat de la Federació Catalana de Voleibol és oferir, de forma paral·lela a la Lliga d’Hivern femenina, la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja de Menors, un circuit que està garantit a partir de gener i que s’estudiarà la viabilitat per oferir-lo també a les proves que es disputin fins a final d’aquest any. També, a petició dels clubs de vòlei platja, s’estudia obrir una Lliga d’Hivern de Vòlei Platja mixta, que es podria dur a terme a partir del mes de gener i tindria calendari propi.

CALENDARI LLIGA D’HIVERN DE VÒLEI PLATJA

13 (Masc) -14 novembre (Fem) Barcelona (Club Tenis Vall Hebron)

11 (Fem) -12 desembre (Masc) Barcelona (Club Tenis Vall Hebron)

22 (Masc) -23 gener (Fem) Barcelona (Club Tenis Vall Hebron)

12 (Fem) -13 febrer (Masc) Barcelona (Club Tenis Vall Hebron)

12 (Masc) -13 març (Fem) Per determinar

2 (Fem) – 3 abril (Masc) Per determinar

Temporada Completa inscripció: https://inscripcions.fcvolei.cat/call/b5268

Prova puntual de novembre: https://inscripcions.fcvolei.cat/call/6ae5f

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt