El Vichy Catalan Vòlei Tour de Badalona coneix les 8 parelles que lluitaran pel títol de campions

Els favorits s’han classificat per les semifinals del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja que s’està celebrant aquest cap de setmana a la platja del Pont del Petroli de Badalona i demà, diumenge, lluitaran pel títol de campions de Catalunya. Amb les 8 millors parelles, quatre per gènere, només queda saber les que es classificaran per les grans finals que es disputaran a partir de les 18 hores i que es podran seguir en directe a través d’Esport3.

La parella formada per Carla Martínez i Marta García, classificades després de guanyar els dos partits de grup, s’enfrontaran a Nuria Bouza i Nazaret Florian, que han aconseguit classificar-se després de guanyar a Elena Biosca i Maria Palet, obriran la jornada dominical amb la primera semifinal a les 10 del matí. Un cop coneixem les primeres finalistes, disputaran la segona semifinal Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, que també han aconseguit la classificació directa, amb la parella formada per Julia Bonet i Becky Fernández, classificades després de vèncer a quarts de final a Sandra Campo i Marija Karaliute.

En el quadre masculí, els primers classificats de la jornada han estat Hernán Tovar i Rolando Hernández. Els veneçolans, que han guanyat els dos partits de grup tot i patir per vèncer a Vicente Monfort i Zdravko Kamenovs, s’enfrontaran a la semifinal de les 12 hores a Carlos Mora i Javi Naya, que a quarts de final han guanyat a Ferran Serrar i Eric Estalella. També s’han classificat, per la via directa, la parella que formen Elio Carrodeguas i Dexter Edwards. Els jugadors del CV Sant Pere i Sant Pau disputaran l’última semifinal de diumenge enfrontant-se a Vicente Monfort i Zdravko Kamenov, que han hagut de guanyar a Sergio Gala i Lukas Bahrle per classificar-se.

La jornada de diumenge, doncs, s’iniciarà a les 10 del matí amb les semifinals femenines, mentre les masculines tindran lloc a partir de les 12. Les gran finals, que donaran a conèixer els nous campions i campiones de Catalunya de Vòlei Platja, començaran a partir de les 18 hores i es podran seguir a través de la web del canal Esport3. La resta de la jornada es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de la Federació Catalana de Voleibol (Voleicatala).

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt