Cunit acollirà la primera prova del Campionat de Vòlei Platja de menors

El proper diumenge, 16 d’abril, tindrà lloc la primera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors que organitza la Federació Catalana de Voleibol. Cunit, que ha acollit aquest passat cap de setmana una de les proves de la Lliga d’hivern de vòlei platja, serà la seu per la competició de seleccions sub17, sub 19 i sub 21.

La competició s’allargarà tot el dia i els participants es podran inscriure en diferents competicions segons normativa. Així, en funció de les inscripcions es prepararan els calendaris de competició garantint un mínim de tres partits a tots els participants.

Aquesta serà la primera de les proves del calendari de seleccions. En total hi haurà dues jornades per categoria més el dia de les finals, el cap de setmana del 10 i 11 de juny. D’altra banda es celebrarà el campionat de vòlei platja de menors de clubs, que començarà el 27 de maig.

Les dates són susceptibles de patir modificacions un cop la Real Federación Española de Voleibol publiqui el seu calendari de vòlei platja de seleccions de menors. 

MÉS INFORMACIÓ

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt