Cap de setmana amb encontres complexos a la Superlliga

La quarta jornada de la Superlliga és a punt d’arrencar i, amb ella, una nova sèrie d’encontres que es preveuen complicats per l’envergadura dels rivals, però afrontats amb il·lusió i esperança per part dels nostres equips. En unes competicions més que igualades, els conjunts catalans buscaran marcar la diferència, una jornada més, per tal de complir els seus objectius de la temporada 24-25.

Un dels partits més complexos el tindrà el CV Sant Pere i Sant Pau, que es desplaçarà fins a Las Palmas de Gran Canària per enfrontar-se al líder i actual guanyador de la Superlliga Masculina, el CV Guaguas. L’equip de Vlado Stevovski, però, podrà comptar amb dos dels seus reforços per a aquesta temporada, Dayan Torres i Denys González, procedents tots dos de Cuba, després d’obtenir el visat corresponent.

A la Lliga Iberdrola, el Barça CVB rebrà a l’actual guanyador de la Supercopa d’Espanya, l’Avarca de Menorca, després de conèixer la baixa pel que queda de temporada de Natalia Matamoros. L’equip de Miguel Fuente tractarà de sumar els primers punts de la temporada, davant la seva afició al Pavelló de la Marina. També buscarà mantenir la seva ratxa victoriosa el DSV CV Sant Cugat, que és líder en solitari de la competició després de sumar tots els punts possibles en aquest inici de competició.

En el Grup B de la Superlliga Masculina 2 es jugarà un derbi català entre el Víkings Vòlei Prat i el Barça Voleibol, dos conjunts amb dinàmiques totalment oposades però que buscaran treure el seu millor joc per tal de sumar punts en una nova jornada. Per la seva part, el Club Natació Sabadell Vòlei i el CV Roquetes rebran, en els seus propis pavellons, al filial de Léleman Conqueridor i CVS Tren de Sóller, respectivament. L’últim equip català de la competició, el Vòlei Arenys, viatjarà fins a Xàtiva per tal d’enfrontar-se a un dels equips capdavanters de la competició.

D’altra banda, a la competició femenina, el líder de la competició, el CV Vall d’Hebron, rebrà a l’Ègora Olímpics al CVS U Energía Sóller, que pugna per ser a la zona alta de la classificació; mentre que el CV Esplugues rebrà al CV Melilla a Les Moreres. Per la seva part, el Voleibol Sant Just i el DSV CV Sant Cugat es desplaçaran fins a Castelló i Palma, respectivament, per tal de continuar sumant una jornada més i, d’aquesta forma, allunar-se de la zona de descens. La jornada serà tancada per un duel català d’alt nivell, el que enfrontarà el Barça CVB Pro i el CV Premià de Dalt Maresme a La Marina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt