Jugadores catalanes aconsegueixen el bitllet pel Campionat del Món Sots-19

Un nou èxit assolit per un grup de jugadores catalanes que solen formar part de la Selecció Espanyola en la categoria Júnior. Les jugadores de la GET Blume Filippa Botcher, Aina Ginestà i Fiona Solange, juntament amb la blaugrana Anna Busquets i la santcugatenca Laia Escusa, esportistes convocades per a l’Europeu de fa només uns mesos i que acostumen a formar part del grup, han aconseguit una plaça en el Campionat del Món Sots-19, que tindrà lloc del 3 al 20 de juliol de 2025 entre Croàcia i Sèrbia.

Després de finalitzar el Campionat d’Europa en una més que meritòria sisena posició, el conjunt dirigit per David Sánchez Flor ha aconseguit colar-se entre les millors seleccions del món, que seran presents l’any vinent a la zona de l’Europa de l’Est.

El pròxim 4 de desembre, la Selecció Espanyola, que feia 24 anys que no formava part d’un Campionat del Món de les categories formatives, coneixerà els rivals als quals s’enfrontarà a la Fase de Grups, de la mateixa forma que tindrà constància el conjunt masculí Sots-19.

L’esdeveniment començarà el pròxim 3 de juliol a Osijek (Croàcia) i a Belgrad (Sèrbia). La fase de grups tindrà una duració de cinc dies, del 3 al 8 de juliol, abans de donar pas a la fase eliminatòria, disputada del 9 al 13 de juliol, i la gran final, jugada a l’endemà.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt