El CV SPSP suma el primer punt de la temporada amb un Gerard Osorio estel·lar

L’únic equip català de la Superlliga Masculina, el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, ha aconseguit obrir el seu caseller de punts aquest passat cap de setmana, després de cedir per 2-3 (23-25/25-21/25-23/21-25/15-17) davant l’Arenal Emevé de Lugo, en un partit corresponent a la tercera jornada de la lliga regular. La nota positiva de la jornada va recaure en la figura d’un dels nous fitxatges de l’equip tarragoní, l’ex Blume Gerard Osorio, màxim anotador de la jornada amb 39 punts, 7 d’ells a través de serveis directes.

L’encontre va estar marcat per dos estils diferents: el d’un CV SPSP que atacava majoritàriament a través de la posició de l’oposat, però que acumulava fins a 39 errors en tot l’encontre; i el d’un Arenal Emevé que feia el mateix a través del receptor o punta, destacant-se jugadors com Hugo López i Nahuel Ossola.

El públic present al Pavelló Municipal de Sant Pere i Sant Pau va gaudir d’un encontre vistós, jugat de tu a tu entre els dos conjunts a la pista, però que va decidir-se per un pèl. Quan tot semblava dirimir que el partit s’allargaria fins, mínim, els 20 punts, un petit avantatge dels visitants va acabar tancant l’encontre al seu favor.

De cara a aquest pròxim cap de setmana, l’Instercap Asisa Tarragona SPSP tindrà una sortida més que complicada, ja que visitarà el Gran Canaria Arena, el pavelló de l’actual campió de Lliga i líder momentani de la competició, el CV Guaguas canari. Per a aquest encontre, el conjunt català podrà comptar amb dos fitxatges estel·lars: Dayan Torres i Denys González, procedents de Cuba, que van arribar a Barcelona el passat dissabte després d’obtenir el visat a Cuba.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt