Quasi 300 esportistes prendran part dels ‘trials’ per entrar a la Selecció Catalana

Les Seleccions Catalanes de Menors de voleibol encetaran, a partir d’aquest cap de setmana, el camí cap al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques (CESA) amb una jornada oberta de ‘trials’ al Centre de Tecnificació Multiesportiu d’Esplugues (GET Blume). La convocatòria ha estat tot un èxit, ja que pràcticament 300 esportistes (298) d’entre les categories infantil i cadet han volgut demostrar als tècnics de la FCVb el seu potencial.

Aquest diumenge, un total de 298 esportistes de les categories infantil i cadet d’arreu del territori català es presentaran a unes proves supervisades pels tècnics responsables del programa ARC masculí i femení, Israel Martín i Arthur Cohen. En aquesta primera convocatòria, que es podien presentar jugadors i jugadores que militen a la Primera Divisió Catalana de les dues categories, han estat els seus clubs els que han proposat un màxim de quatre esportistes.

La categoria on s’hi ha presentat més esportistes és la cadet masculina, ja que fins a 142 jugadors voldran demostrar el seu nivell, la seva tècnica i el seu esperit de lluita per tal de poder optar a ser seleccionats i defensar els colors de Catalunya al torneig estatal. El segueixen les cadets femenines, on s’hi ha presentat fins a 85 jugadores, a més de les 71 infantils femenines que competiran entre si per optar a formar part de l’equip català.

L’ordre d’entrenament de les diferents categories serà el següent: 15:00h a 16:30 Infantil Femení (1ª divisió);  de 16:15h a 17:45h Cadet Masculí (1) amb els següents clubs: Els Arcs, Cv Reus, Cv Masnou, Cv Prat, Cv Monjos, Cev L’Hospitalet, AE Volei Manresa, CV Vilanova, CV Mataró, FS Castellar, CV Barberà, Volei Balafia, Volei Girona, CV Cunit, FCB Voleibol. Segon torn del Cadet Masculí (2), de 17:30h a 19:00h, amb els clubs de: Cv Rubí, Igualada, CN Sabadell, Cevol Torredembarra, AE Jaume Balmes, Avap Girona, Murs Montjuic, CV Sant Just, CV Vall d’Hebron, Màgic Volei Viladecans, Volei Olot, Sant Pere Sant Pau, CV Arenys, CV Roquetes, Cv Llinars. I per finalitzar, de 18:45h a 20:15h, tindrà lloc l’entrenament del Cadet Femení de 1ª divisió.

Posem en coneixement dels esportistes i familiars que es podrà comprar la samarreta d’entrenament de les Seleccions Catalanes de 2025 a un cost de 10€, fent el pagament amb targeta el mateix dia de l’entrenament o a través del següent enllaç. A més, tots els participants als entrenaments de les Seleccions Catalanes ompliran el següent formulari abans de l’inici de la sessió: FORMULARI SELECCIONS CATALANES 2025.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt