Dos conjunts catalans lideren la Superlliga 2

Després de tres jornades disputades, dos conjunts procedents de Catalunya lideren, amb mà de ferro, la segona categoria més important del voleibol a Espanya, havent sumat els tres punts en tots ells. El Club Vòlei Vall d’Hebron, en categoria femenina, i el Barça Voleibol, en categoria masculina, han començat la temporada com un coet, comptant per victòries tots els seus encontres fins ara.

El CV Vall d’Hebron va començar la temporada, fa pràcticament un mes, amb un valuós triomf davant el Grau Élite Cementos a domicili, després de quedar sots campió de la Fase Final Or de la Lliga Catalana de la FCVb. La setmana passada va tenir lloc la seva presentació davant de l’afició de l’Ègora Olímpics, on va poder superar, també per 3-1 al Voleibol Sant Just, compartint liderat amb el CV Sant Cugat. Precisament, l’equip del Vallès posava a prova el bon inici de les barcelonines, que visitaven un Pavelló de Valldoreix del qual no anava a ser fàcil sortir-hi puntuant. Després d’una fèrria lluita i una remuntada amb un marcador ajustat en els quatre sets disputats, el CV Vall d’Hebron va sortir victoriós, quedant-se com a líder en solitari del Grup B.

En la mateixa situació es troba el Barça Voleibol, que ha començat una nova temporada al Grup B de la Superlliga Masculina 2 amb ple de victòries i només dos sets en contra. A la primera jornada, l’equip blaugrana va superar a La Salle Bonanova a l’UBE l’Illa Grau per 3-1, mateix resultat assolit al camp del CV Roquetes, actual sots campió de la Lliga Catalana de la Superlliga Masculina. Aquest passat cap de setmana va enfrontar-se amb un rival directe com era el Club Natació Sabadell, a qui va superar per 3-0 en un partit on no hi va faltar l’espectacle per part de tots dos conjunts.

Aquest pròxim cap de setmana, el conjunt blaugrana visitarà el Pavelló Julio Méndez del Prat de Llobregat, nouvingut a la categoria i que busca estrenar el seu caseller de punts en una categoria molt igualada i sempre complicada. Per la seva part, el CV Vall d’Hebron tornarà a l’Ègora Olímpics per rebre el CVS U Energía Sóller, cinquè classificat a només tres punts de les barceloneses.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt