Arriba el primer entrenament de les Seleccions Catalanes de menors

El Pavelló del Consell Català de l’Esport (Joaquim Blume) serà testimoni, dintre d’onze dies, del primer entrenament de les Seleccions Catalanes de menors. Aquest primer entrenament, de caire Obert, estarà adreçat a les noies infantils i cadets que juguen a Primera Divisió, així com als nois que competeixen en la categoria cadet.

Al ser una convocatòria oberta, es sol·licita la col·laboració dels clubs per a que ens proposin les jugadores que considerin amb nivell suficient per formar part de les nostres seleccions o aquelles que comptin amb perfils antropomètrics idonis per al voleibol (com a referència d’alçada: noies infantils que superin 1,76 m i noies cadets que superin 1,80 m). Les propostes s’hauran d’enviar abans de les 15h del dimarts 22 d’octubre al correu acohen@fcvolei.cat i hauran d’incloure el nom, cognom, data de naixement i posició de joc habitual de cada jugadora. Des de la FCVb s’intentarà comptar amb 4 jugadores de cada club.

D’altra banda, en la categoria masculina, busquem nois de categoria cadet que comptin amb nivell suficient per tal de formar part de les nostres seleccions. Si pot ser, com a referència d’alçada, ens agradaria comptar amb perfils antropomètrics d’esportistes que superin els 1,85m. Les propostes s’hauran d’enviar abans de les 15h del dimarts 22 d’octubre al correu imartin@fcvolei.cat i hauran d’incloure la següent informació: nom, cognom, data de naixement i posició de joc habitual.

Els entrenaments s’iniciaran a primera hora de la tarda (15:15h) amb l’activitat reservada per la categoria infantil femenina i s’allargarà, després dels diferents torns cadets, fins a última hora de la tarda, al voltant de les 20 hores, amb la finalització de la categoria cadet femenina. Entre mig d’aquestes dues tindrà lloc l’entrenament reservat a la categoria cadet masculina, que s’iniciarà a les 16:45.

Tots els participants dels entrenaments de les Seleccions Catalanes tindran l’obligació d’omplir el següent formulari abans de l’inici de la sessió, ja que, sinó, no es podrà optar a l’entrenament. A més posem en coneixement dels esportistes i familiars que es podrà comprar la samarreta d’entrenament de les Seleccions Catalanes de 2025 a un cost de 10€, fent el pagament amb targeta el mateix dia de l’entrenament o a través del següent enllaç.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt