Les catalanes Daniela Andreu i Elba Páez, campiones del Villa de Madrid

El Vòlei Platja català torna a regnar en competicions lluny del nostre territori. Les catalanes Daniela Andreu i Elba Páez, es van proclamar diumenge vencedores del IV Torneig Villa de Madrid, un esdeveniment tres estrelles del Circuit Nacional de Vòlei Platja. Les catalanes van superar a la gran final a les germanes Isidro per 2-0 (21-14 i 23-21), fent valer així una millora en el seu joc després dels últims tornejos disputats.

Classificades com a primeres caps de sèrie del torneig, la parella catalana va superar la fase de grups, enquadrades en el Grup A, amb un ple de victòries, superant amb relativa comoditat a les seves rivals (Álvarez de Diego / A. Fernández i Salleras / Elizaga) per tal d’aconseguir una plaça directa als quarts de final.

Després d’un diluvi que va fer aturar la competició vàries hores, l’esdeveniment es va reprendre a última hora de la tarda, amb els enfrontaments de quarts de final, on Páez i Andreu s’enfrontaven a les caps de sèrie número 3, Khilko i Huesca. Aquest va ser l’encontre més llarg de tot el torneig, de quasi una hora de duració, que va acabar enduent-se el binomi català en el desempat per 15-12, obtenint així una plaça a les semifinals de diumenge.

La mateixa tònica de l’encontre de quarts de final es va viure en la penúltima ronda del torneig, on, novament, Elba Páez i Daniela Andreu varen avançar-se en el marcador, i veien com les rivals, en aquest cas Giaoui i Moreno, portaven el partit al desempat. En aquesta ocasió, les catalanes finalitzaven l’encontre amb una renda de 5 punts, aconseguint així tornar de Madrid amb una medalla penjada del coll.

Les favorites al títol van fer valer la seva condició, controlant el ritme de l’encontre en el primer set, no donant opció a les seves rivals. Les germanes Isidro reaccionarien en el segon parcial, i es quedaven ben a prop de forçar un desempat, però una ràpida rèplica per part de Páez i Andreu va evitar que poguessin forçar el desempat, donant per tancat el partit i el torneig en el segon i definitiu set (21-14/23-21).

D’altra banda, en la competició masculina, volem destacar la cinquena plaça obtinguda per la parella catalana formada per Manu Nieto i Eric Estalella, que varen arribar fins als quarts de final, essent derrotats en el desempat pels subcampions de l’esdeveniment, la parella Pérez-Matos, primers caps de sèrie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt