Emocionant derbi català a la Lliga Iberdrola

La segona jornada de la màxima competició del voleibol femení a Espanya enfrontarà, aquest diumenge per la tarda, al CV Barcelona Barça i al DSV CV Sant Cugat, en el que és el derbi català de la Lliga Iberdrola. Les barcelonines, que ja coneixen el joc de les santcugatenques després d’enfrontar-se en diverses ocasions a la Lliga Catalana fa només unes setmanes, tractaran d’aprofitar el factor camp per sumar els primers punts de la campanya.

El Poliesportiu Municipal de La Marina de Barcelona serà l’escenari, aquest diumenge a les 17 hores, que acollirà el partit de la segona jornada entre blaugranes i santcugatenques. El CVB Barça, de Miguel Fuente, arriba a l’encontre com un dels últims classificats de la categoria, després de debutar amb derrota davant l’OCISA Haro Rioja Vóley. En canvi, el DSV CV Sant Cugat, compta per victòries tots els seus partits oficials, havent superat a la Lliga al CV Haris per 3-1 i al Genève Volley per 0-3 a la CEV Challenge Cup.

Els dos conjunts catalans ja es van veure les cares fa només unes setmanes a la final de la Lliga Catalana de la Lliga Iberdrola, disputada també al Poliesportiu Municipal de La Marina i a Valldoreix (Sant Cugat del Vallès). En aquelles ocasions, el conjunt vermell-i-negre va superar al blaugrana per 3-0, fent-se així amb el primer títol de la temporada 2024-2025.

Ambdós entrenadors han atès a la Federació Catalana de Voleibol per valorar què pot donar de si un encontre tan especial en el nostre territori. El tècnic del DSV CV Sant Cugat, Leo Passerine ha comentat que “estem molt il·lusionats en jugar el primer derbi català a la lliga. Crec que serà un bon partit ja que el Barça ja compta amb tot l’equip al complert. No crec que sigui el mateix partit que vàrem veure a la Lliga Catalana, per la qual cosa es preveu un encontre disputat i difícil, però de totes formes lluitarem per endur-nos la victòria”.

Per la seva banda, Miguel Fuente ha destacat que “esperem que sigui una festa del vòlei català. Comptar amb dos equips en la màxima categoria femenina dins el nostre territori és una cosa que hem de gaudir tots. Expectatives amb l’equip? Continuar creixent, que és l’objectiu d’aquest grup tan treballador, ja que estem invertint-hi moltes hores i crec que s’està notant. Espero que l’esdeveniment estigui a l’alçada del que esperem tant Sant Cugat com nosaltres i, si us plau, que s’acosti el màxim nombre de gent possible perquè no sabem quan podrem tornar a gaudir d’un fet així a Catalunya”, finalitza.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt