Un debut europeu somiat: el DSV CV Sant Cugat surt victoriós a Ginebra

Diuen que primeres ocasions mai s’obliden, i segurament serà el cas del Club Voleibol Sant Cugat. L’equip del Vallès Occidental va viure ahir el debut somiat a competició europea: victòria per la via ràpida i, a més, amb bon joc i lluny de la seva afició, per tal de marcar territori en els següents encontres. L’eliminatòria de 32ens de final de la Challenge Cup, però, encara ha de viure l’encontre de tornada, que es jugarà a Valldoreix dintre d’una setmana.

L’equip català arribava al Centre Sportif de Sous-Moulin (Thonex) amb nervis, però convençudes de que el joc desenvolupat fins aleshores les havia portat fins allà. Un bon inici, amb paper protagonista novament per Aina Berbel, feia que el conjunt santcugatenc agafés una avantatge considerable en el marcador (+7 punts) per tal de tancar el primer parcial amb un bloqueig d’Itziar López amb un marcador de 17-25.

En el segon parcial, la diferència de joc, eficàcia i intensitat va ser més gran encara, obtenint una avantatge que cada cop s’obria més i més, deixant a l’Infomaniak Gèneve amb només tretze punts en el marcador. Després de controlar tot l’encontre, el DSV CV Sant Cugat va relaxar-se i, en el tercer i definitiu set, el conjunt local va acostar-se en l’electrònic, però aquest intent de remuntada no va acabar materialitzant-se, i l’equip català va aconseguir tancar el partit per 20-25. Aquest triomf històric suposa tornar a Catalunya amb tres punts, comptar pràcticament amb el bitllet per a la següent ronda i, estrenar el caseller de victòries en la competició continental.

Viviane Braun (15 punts) i Aina Berbel (14 punts) varen ser les màximes anotadores de l’encontre, aprofitant la seva envergadura per dur a terme bones rematades i millors bloquejos. Si el DSV CV Sant Cugat accedís a la següent ronda de la CEV Challenge Cup, s’enfrontaria al Chieri ’76 italià, actual campió de la competició i equip on militava, fins l’any passat, l’actual responsable femení de la GET Blume, Arthur Cohen.

El proper repte del conjunt català tindrà lloc aquest cap de setmana al Pavelló de La Marina (Barcelona), on s’enfrontarà al CVB Barça, en un derbi made in Catalunya que promet emoció i bon joc a parts iguals.

Foto: Cugat Mèdia

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt