Les vencedores del CCVP, Kadri Puri i Erika Kliokamanite, a punt per l’European Cup de Vòlei Platja

Un salt més enllà. Aquesta és la premissa amb la qual, a partir d’aquesta setmana, arrencaran una nova competició de vòlei platja les actuals vencedores del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, Kadri Puri i Erika Kliokmanaite. Defensant els colors del CV Majadahonda, les prolífiques jugadores de la disciplina de la sorra faran acte de presència a la CEV Beach Volley European Cup, que en la seva segona edició es disputarà íntegrament a Montpeller (França).

La primera fase de competició dividirà als clubs participants en quatre grups de competició, els quals s’enfrontaran entre si per tal d’obtenir la millor classificació possible, ja sigui per a disputar la ronda de quarts de final o la de vuitens. Després d’una intensa fase de grups, dissabte tindran lloc els quarts de final i les semifinals, fins a arribar a les grans finals, disputades en diumenge, últim dia de competició a Montpeller.

A partir de demà, dijous 10 d’octubre, arrencarà la segona edició d’aquesta competició, organitzada per la Confederació Europea de Voleibol i que va néixer amb la intenció d’ampliar el catàleg existent d’esdeveniments de vòlei platja cap als clubs o entitats que es dediquen exclusivament a aquesta modalitat del voleibol jugat sobre la sorra.

A més del CV Majadahonda, hi ha tres equips més procedents d’Espanya en aquesta competició: el Vòlei Platja Madrid, format per Victoria Gómez, Marina Moreno, Claudia Maesti, Caludia Santiesteban, Valeria Martín i Sofía Sánchez. I d’altres dos clubs en categoria masculina: Beachbol La Malva Valencia, amb Simone Natali, Jorge Pascual, Roberto Sanfélix, Daniel Moreno, Teo Belli, Luis Vives i Óscar Prades; i defensant els colors del CVP Ponent Benidorm Alacant hi seran els tres germans Bello (Javier, Joaquim i Joan), juntament a Raúl Mesa, Mees Sengers i Hernán Tovar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt