Últims preparatius per a l’Aleví Opening Day

Queda poc més d’una setmana perquè els més joves de la competició federada del voleibol català comencin la seva particular temporada 2024-2025. La Federació Catalana de Voleibol està ultimant els preparatius de l’Aleví Opening Day, un esdeveniment que servirà per donar la benvinguda a l’apartat competitiu als infants d’entre 10 i 11 anys i que, de ben segur, tant els protagonistes, com els familiars i amics recordaran dintre de molts anys.

L’esdeveniment, disputat al Pavelló de la Mar Bella (Barcelona) per segon any consecutiu, arrencarà a primera hora del matí, convocant en el centre esportiu als pràcticament 70 equips que conformen la categoria, tant en els Grups de 4×4 i els que també són de 3×3. L’ens federatiu prepara, per a tots els participants, welcome packs’ exclusius de l’esdeveniment per tal de que el dia sigui recordat i, a més, puguin treure pit d’haver format part de l’Opening Day de la temporada 2024-2025 amb objectes que podran fer servir els dies de cada dia.

Tots els esportistes seran presentats i desfilaran, amb la resta de membres del seu club, per la Mar Bella mentre són aplaudits i animats per amics i familiars, en la que serà la seva primera oportunitat d’entrar en contacte amb el voleibol federat. Aquesta presentació comptarà amb una animació única i festiva, que deixarà bocabadats als assistents en l’esdeveniment, així com els protagonistes que, de ben segur, es trobaran com en un núvol.

Està previst que la competició arrenqui a les 9:00h i finalitzi, amb els últims partits del dia, al voltant de les 16:00h, aproximadament. En el transcurs de l’esdeveniment, i just després de la presentació dels equips, es duran a terme uns parlaments per part de la presidenta, Maribel Zamora; així com d’un representant de l’estament arbitral i un dels jugadors alevins presents aquell dia.

Després de l’èxit de la Festa Aleví que es s’ha celebrat entre Igualada i Barcelona en els últims anys, amb participació d’equips federats i escolars, es vol posar en valor aquesta categoria i donar la benvinguda als jugadors més petits a la competició amb un esdeveniment especial i pensat expressament per a ells. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt