Les ex-Blume Carla Jiménez i Zoí Mavrommatis, a la recerca de la Supercopa d’Espanya

Comença la temporada 2024-2025 per a l’Avarca de Menorca i, en concret, per a dues jugadores catalanes formades al Centre de Tecnificació de la GET Blume. Aquesta tarda, a partir de les 19 hores, les jugadores del conjunt balear s’enfronten a l’Hidramar Gran Canaria en la final de la Supercopa d’Espanya, on tindrem representació catalana amb la presència de la central Carla Jiménez i la receptora Zoí Mavrommatis.

L’Avarca de Menorca, actual sots campió de la Lliga Iberdrola, s’enfronta al vencedor d’aquest mateix torneig i també de la Copa de la Reina, un dels rivals més exigents de tot el país en els últims anys. Per tal de continuar sent un dels equips punters de la competició, el conjunt de Bep Llorens s’ha reforçat aquest estiu de manera contundent, atraient el talent de jugadores com Zoí Mavrommatis, Marina Saucedo, Grecia Castro, Alba Ortiz i Margó Ribot.

Després de sortir de la GET Blume, on va ser dues temporades, Jiménez va passar pel CAEP Sòria, on també va formar-se durant dues campanyes. En les temporades on va estar present la pandèmia del Covid-19, la jove jugadora catalana va provar-se en l’elit, defensant els colors de l’Arenal Emevé i el Cajasol Juvasa. Des de la temporada 2022-2023, però, defensa els interessos de l’Avarca de Menorca (CV Ciutadella), equip on s’ha guanyat el rol de titular en la posició de central.

Per la seva banda, Zoí ha jugat des de petita amb el CV Sant Cugat, arribant a jugar en l’equip de Lliga Iberdrola, abans de fitxar l’estiu passat per Arenal Emevé. Aquest any, després d’anar amb la Selecció Espanyola Absoluta, ha recalat a l’Avarca de Menorca per tal de continuar creixent a escala professional en les competicions venidores.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt