Arrenca el ‘Tres Estrelles’ de Castelló amb presència catalana

El Circuit Nacional de Vòlei Platja no s’atura i es desplaça fins a la Platja d’El Pinar (Castelló), on durant aquests dies es disputa la prova femenina amb presència catalana. Daniela Andreu i Elba Páez, baluards del vòlei platja català, han entrat directament a quadre com a terceres caps de sèrie. En l’esdeveniment també hi ha participació del nostre circuit, ja que hi competeixen Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, campiones en els últims dos anys, i Júlia Garrido i Marie Makovcova, que han aconseguit passar les rondes prèvies per ser en el quadre final.

Les jugadores catalanes, que fa només uns dies es van veure sorpreses quedant eliminades a les primeres de canvi en el Beach Pro Tour Futures de Castelló, busquen redimir-se i donar amb la tecla que les faci tornar a la senda de la victòria, juntament amb unes millors sensacions en el joc. Páez i Andreu són les caps de sèrie del Grup C, on també hi són les parelles Calíope-Soler, Nicaudie-Cano i Olmedo-González.

Pitjor sort han obtingut les actuals campiones del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, que han estat enquadrades en el Grup B amb una de les parelles favorites a endur-se el títol, Belén Carro i Sofía González. També es troben en el mateix cercle els binomis Michell-Caballero i Raquel-Cruz.

Per la seva part, la valenciana Júlia Garrido i la txeca Marie Makovcova, també habituals en el circuit del vòlei platja català, han estat enquadrades en el Grup A amb les parelles Nazaret Florián i Marta Carro, Nagy-Sviridova i Karaliute-Plaza.

Durant el dia d’avui es completarà la fase de grups, i no serà fins demà, dissabte 28 de setembre, que es disputaran les rondes eliminatòries amb els vuitens i els quarts de final. Diumenge serà el torn de les semifinals, així com la final de consolació i la gran final, on esperem hi siguin presents algunes de les nostres representants.

Foto: Joan Estruch

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt